dressyrnorden

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Johanna Bergefur - 16 juli 2010 23:24

Idag red jag, Ida och Cilla ut kl 8 på kvällen och när vi skrittat cirka 10 min så var vi tvugna att vända. Jag har aldrig varit med om att Ettan har skrittat såååå fort hemmåt som då. Hon hade nog skrittat från en galopphäst mitt i ett lopp om hon så velat.. Så vi tänkt att vi tar en sväng på banan istället, en kort, kort sväng med mest skritt- vad ska man göra? Tävlingarna är i slutet av augusti och Ettan ska vara i trim tills dess! Jag måste sätta igång henne NU!.. Men i alla fall så gillade inte Cillas häst banan så hon bestämde sig för att gå hem med sin häst men jag och Ida fortsatte.

Hon var seg idag också(på banan), i början när vi red ut tyckte jag hon kändes oren men det måste ha varit någon sten för jag kände inte av det sen och ingen såg något på henne.Tillslut blev hon riktigt fin i skritten och jag gjorde skänkelvikningar, öppna och lite bakdelsvändingar (som både hon och jag suger på-.-)

Gick sen över till lite trav, vilket var som att sitta på en häst gjord av kola! Banan var precis harvad också så det var väl lite extra djupt. Men om man säger såhär, när hon löft på benen så avgick planet i sthlm till Thailand och när hon satte ner benen så hade planet redan landat i Thailand...>-< Men precis som härom dagen så fick hon gå i en väldigt låg form och med lite längre tyglar. Men tillslut blev hon bra i traven också, ingen nedsittning!

Gick sen över till lite lite galopp. Blev bara ett varv i varje galopp, enbart pga att hon stått så mycket men galoppen verkar ha rätat till sig under lovet! Skööönt!:D Hon gick inte på dubbla spår eller något! Som hon brukar göra.. Hon gick i en fin och rund form , men låg form idag också! Helt fantastiskt!:O Som apan på mitt favoritspel på facebook säger: "Hohoho It's incredible":D

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Johanna och är 19 år gammal och satsar på dressyren. Till hjälp har jag min otroliga Eternity som alltid ställer upp för mig. Min dröm är att bli beridare.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards