dressyrnorden

Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Johanna Bergefur - 18 juli 2010 22:14

Anmälde mig till en hoppträning igår kväll då jag kände att Ettan skulle klara av det. Jag menar, hon har ju inte stått HELT jättelänge, vi har ridit ibland och så. Jag är ju så van vid dressyr å rider även dressyr vid hoppning men idag så förstod jag lite mer och red på ett annat sätt och då gick det jättebra:)

Hon var jätteseg i början och ville inte galoppera men det var inge fel på henne, förmodligen hade hon druckit dåligt eller så var det helt enkelt varmt. Hon kom igång sen när vi började hoppa och hela tiden fick jag höra "Benen, benen, benen. Det här är hoppning, strunta i huvudet" x)


Lägger upp en bild på banan:)


1.Vi började vid första pilen i högra hörnet

2. Hoppade till och med oxern, svängde sedan av och gjorde en volt och hoppade oxern igen och resten av kombinationen

3. Svängde upp på mattan och sedan mellan bommen och oxern och över grinden


Mobba inte paint-teckningen x) Jag är sämst på sånna teckningar!^^

  

Av Johanna Bergefur - 18 juli 2010 22:04

Gårdagen började med att jag vaknade kl 8 och tog in smått panikslagna hästar. Åkte senare in till stan med Cilla och fyndade 1 linne, 1 t-shirt, 1 långärmad tröja, en present till mormor och ett par läderchaps (som jag velat ha länge). Läderchapsen hittade jag faktiskt på citygross, märket mountinhorse. Älskar både affären och märket!:D

Efter en förmiddag och en halv eftermiddag i stan så åkte Cilla och jag hem till mig och jag städade mitt rum medan Cilla satt vid datan. Kom sen på att de hade utlovat REGN på kvällen så jag gick ut för att rida. Cilla lovade att hon skulle fota och eftersom det forfarande inte går att rida ut så blev det en kort sväng på åkern. KORT var ordet!

Började med skritt men Ettan började kicka och skaka på huvudet osv osv så var tvungen att sätta igång henne i trav. Han trava ungefär 5-10 min sen började det spöregna och det blev snorhalt av regnet men försvann flugorna? NEJ NEJ! Så det var bara att gå in>-<

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Johanna och är 19 år gammal och satsar på dressyren. Till hjälp har jag min otroliga Eternity som alltid ställer upp för mig. Min dröm är att bli beridare.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards