dressyrnorden

Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Johanna Bergefur - 20 juli 2010 20:01

Var i Sthlm idag med familjen. Vi skulle gå på Wasamuseet och sen på Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova. Vi åkte till Wasa och vände för det var en såå jävla lång kö! Så då åkte vi och skulle äta, men tänkte inte på det förren vi var vid Naturhistoriska och vi hittar ju inte jättebra i Sthlm direkt så det slutade med att vi åkte till Djursholm och åt (?) på någon grekisk restuarang. Det började med att kassörskan/servitrisen gav OSS beställningslappen och inte tänkte vi på det! Efter 30 min hade vi fortfarande inte fått vår mat så pappa sa till "Er mat kommer snart" sa hon. 5-10 min senare kom hon och sa att hon hade tappat bort lappen så pappa kollad ei plånboken och gav henne betällningslappen och sen tog det ca 10 min innan vi fick vår mat. Så efter ca 50 min fick vi vår mat!


Så efter många om och men åkte vi till museet och skulle köpa biljetter till Dinosaurier 3D Ja då var det FULLBOKAT! Jag är nästan helt säker på att vi skulle fått platser om inte servitrisen hade klantat sig, så vi fick biljetter till Sea Monsters 3D istället som började kl 1600 så vi fick gå på museet i ca 3 timmar^^

Visst hade jag kul på museet! Men det var dåligt för man fick inte fota! Men jag fotade lite ändå men bilderna blev sämst! Det var jättekonstigt ljus..

Filmen var ganska tråkig! Det hände liksom inget, man blev mest trött! På en 3D! Haha:P


Sen åkte vi hem men stannade på Horze först och hittade bromsblockar!<3 Så nu äntligen ska jag UT och rida:) Imorgon är det hoppträning och jag har hoppträning på måndag, var tog dressyren vägen!?:P hahaha! Men jag har skickat ett mail till min dressyrtränare också men tyvärr så kan jag inte hoppa och träna dressyr! Mamma tränar ju på Ettan också så!:(

Men nu vet jag inte vad jag ska göra dock, har ASONT i huvudet men sånt är livet!:P


På Torsdag åker jag till Mormor<3 Kommer stanna där några dagar men kommer försöka uppdatera där, hon har ju också internet!:)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Johanna och är 19 år gammal och satsar på dressyren. Till hjälp har jag min otroliga Eternity som alltid ställer upp för mig. Min dröm är att bli beridare.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards