dressyrnorden

Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Johanna Bergefur - 4 januari 2011 22:28

                                    

    


Av Johanna Bergefur - 4 januari 2011 22:13

Den här dagen har nog varit den värsta på länge, ja den slog gårdagen när jag ramla av.


Eftersom det inte blev som tänkt med Moa så hade jag tänkt vara hemma och skriva på bloggen, laga mat ovh vila min kropp som är blåslagen men när mamma kom hem så blev det ändrade planer väldigt snabbt.

Jag kan inte berätta speciellt mycket om vad som hänt men ingen är skadat och alla mår bra, typ.. Haha:P Vi fick i alla fall en till häst på halsen och eftersom mamma hade träning idag var jag tvungen att följa med och ta hand om hästen. Jag har ont lite överallt men tar mig upp på hästen och efter lite skritt orkar jag inte med denna häst som, enligt mig, är otroligt jobbig att rida så jag tog över en annan tjejs häst så red hon den jag satt på, haha!


Sen skulle jag mocka och jag tror jag stod i den där boxen i 1 timme!! Fy vad äcklig den var! Mamma tog ur 5 kärror därifrån för 2 dagar sen då vi vill ha bort bädden ur den boxen. Idag tog jag ut 4 kärror och ska ta ut resten av bädden imorgon. Är ju tvungen att ta utsläppet imorgon också så ska mocka och göra i ordning då till hästarna och sen får jag skjuts hem av en stallkompis, väldigt snällt!


Sen ringde Katarina (hon har häst hos oss här hemma, Okis hagkompis), hon sa att vägskyffeln som skulle trycka ut snövallarna så vi får bredare väg har havererat! Det skulle ta 3-4 timmar innan vi kunde komma fram och då höll ju mamma och jag på att få ett riktigt anfall på nått. Jag stod och mockade världens jobbigaste box åt en häst som inte ens är min och har ont i ryggen, nacken och höften och jag kan inte åka hem?! Ätit middag hade jag inte heller gjort:( Det slutade med att vi fick parkera bilen en bit från vägskyffeln och sen gå hem, Syster mötte oss med fyrhjulingen så vi fick skjuts en bit i alla fall. När vi varit inne i kanske 20-30 min så ringde dem och sa att bilen stod i vägen så vi var tvugna att åka och hämta den! Så då fick man klä på sig så man såg ut som michellingubben och sätta sig på fyrhjulingen och åka och lämna mamma som fick köra hem bilen.


När jag kommit in och vill bara värma mig så ser jag att jag glömt att släcka där fyrhjulingen står så då var det bara att gå ut igen! AH!!!

Jag tror jag skjuter upp inlägget om Julia till imorgon för jag orkar verkligen inte nu! Lägger upp bilderna från idag dock:)


/Johanna

Av Johanna Bergefur - 4 januari 2011 15:10

Har varit och fotat ute i hagen idag:) Tyvärr var inte hästarna på något bushumör så det blir bara "tråkiga bilder". Det var väldigt svårt att fota idag eftersom det var jättemycket dimma! Sen blev linsen alldeles frusen och fuktig så ibland blev bilderna immiga. Måste göra rent linsen ordentligt idag:)


Fick inte jättemånga bilder heller, runt 130 och jag var ute i 1 timme! Men Eddie sprang bort en stund och sen blev linsen konstig och ja.. Haha!


Idag känner jag av från avramlingen igår kan man säga! Har ont i höger höft, vänster skulderblad och så har jag ont i nacken. Moa får vara hemma idag eftersom hon som skulle rida inte kunde och jag kan inte just nu så hon får stå idag också, tyvärr:(


Men bilder kommer idag:) Blir lite av en bildbomb, vill ni ha det?:D

Ni får ett smakprov här:)  

Av Johanna Bergefur - 4 januari 2011 09:32

Nej det här har inte varit en god morgon! Släppte ut hästarna med mamma innan hon for till jobbet och tänkte sen gå in och lägga mig igen. Jag lyckades somna vid 8 sen vid 9 kom Eddie upp i sängen och tröck upp nosen i ansiktet på mig och när jag sa åt han att sluta och inte gick upp ur sängen började han bita i täcket, försökte sig på dosorna till tvn och låg å pep!

Så han lyckades få upp mig och jag ska snart gå upp och göra i ordning lite frukost sen ska jag sätta mig vid tvn en stund och kanske skriva något mer inlägg innan jag går ut i stallet:)

Ska försöka att ta lite foton på busponnierna i hagen idag sen vid halv 5 så ska jag till ridhuset med Mupps, det är en tjej som ska prova att rida henne lite:)


Men innan jag gör någonting annat ska jag släppa ut hunden!


/Johanna

Presentation


Jag heter Johanna och är 19 år gammal och satsar på dressyren. Till hjälp har jag min otroliga Eternity som alltid ställer upp för mig. Min dröm är att bli beridare.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards